Nyelv választása

Jasná Skipark

skipark
  • 19 km 

Az Alacsony Tátrában található Ski Park Jasná, Szlovákia legnagyobb síközpontja, mely a legjobb síelési és snowboardozási körülményeket nyújtja a látogatóknak. Amellett, hogy tökéletesen előkészített, különböző nehézségi fokozatú sípályák találhatók itt, a kezdők, gyakorlott síelők és a freestyle hódolóinak is megfelelő lehetőséget nyújt a szintén itt kialakított Snowpark . A központban jók a feltételek sí alpinisták számára, valamint freeride és sífutás céljára is. Sok-sok szórakozás
és móka vár minden kedves látogatót, hórobogózás, snowbike-ozás, kézi vitorlázás, siklóernyőzés, kötélpark,  paintball, vagy éjszakai szánkázás közben. Professzionális szolgáltatásokat biztosít a sí-és snowboard iskola, valamint óvoda, síszerviz, és különböző sportüzletek is. A téli szezon általában december elejétől egészen április végéig tart. A snowmaking rendszer garantálja a hó minőségét mind az öt hónapban.

Nyári szezon
A nyári szezon legnagyobb vonzerejét a központban, az Alacsony Tátra gyönyörű természete képezi. Az üdülőhely, nem csak turizmusa és felvonói által lett ismert a közelmúltban, hanem Szlovákia, és annak szomszédos országait beleszámítva, egyedi kerékpáros parkjával is. Nyári időszakban is számos lehetőség van kikapcsolódásra – trambulin, íjászat, paintball, siklóernyőzés, kötélpark és egyéb szolgáltatások –  kerékpár és rollerkölcsönzés, sportüzletek, turisztikai vezetők, sí- , nordic walking és hegymászó oktatók.