Nyelv választása

Esküvők

Éld át velünk egy mesebeli esküvő!

Úgy gondoljuk, hogy menyasszony, aki közülünk túléli a legszebb nap az életében jelölt a készüléket, mint egy „mesés”!
Exkluzív berendezések éttermek, gyönyörű környezetben, a személyzet pedig mindent megtesz azért, hogy jól érezte a különleges napon abszolút kényelem – ezek a tökéletes hozzávalók egy emlékezetes esküvő. Készítsünk egy ünnep, dekoráció, virágok, torták, sütemények, valamint a program és az esküvő szórakoztató az Ön igényei szerint. Mi biztosítja a DJ, élő zenekar, šašazábavky a gyermekek számára, és egyéb kulturális előadások, amellyel élvezni az ünnep hajnalig.

Szeretne egy klasszikus szertartás a templomban vagy rendkívüli esküvő a szabadban? Csak ki kell választania.
Közel a komplex Chalúpkovo van Ludrovský gótikus templom, amely arra szolgál, kivételesen szentmise esküvő. Ha úgy dönt, hogy egy esküvő a szabadban, a szívében gyönyörű természet, nagyon boldog, hogy segítsen felkészülni rá.

Mi a helyzet a szállítás az esküvői ceremónia és fogadás? Ez lesz a kocsi, fehér ló, fényes limuzin vagy a veterán? Nyugodtan mondja el kívánságait. Semmi sem lehetetlen!

Yeoman kastély Chalúpkovo biztosítja, hogy az esküvő lesz egy mesés és tökéletes.

családi ünnepek

A Zemianska kúria mi is kínálnak, és szervez különböző társadalmi események. Ha érdekel, mi szívesen adnak tanácsot a kiválasztási menüben ünnepségen, a teljes körű szolgáltatás a érettségi, évforduló, vagy céges rendezvények exkluzív dekoráció ünnepi tányérok és éttermek az egész szálláshely-szolgáltatás biztosítása érdekében, hogy a kulturális programok, a népi és disco zene.

Kínálunk megszervezi társadalmi események, mint például:

keresztelők
osztások
családi összejövetelek
céges rendezvények
Kary

Galéria tér

 

Galéria