Nyelv választása

Chalúpkovo-ra vonatkozó szállás szabályok (házirend)

 1. Megérkezéskor, az ügyfél köteles személyazonosságát igazolni, illetve a szállásfoglalást igazoló     vouchert felmutatni.
 2. Érkezéskor fizetendő a tartózkodás felára, valamint 150 EURO kaució, melyet vendégeink távozáskor a vendégház ellenőrzése után teljes összegben visszakapnak. A felár ellenében az ügyfél megkapja a vendégház kulcsát.
 3. A szálláshelyet mindig a távozás napján 10:00 óráig szükséges elhagyni. Ellenkező esetben, plussz egy napi szállás kerül felszámolásra az ügyfél számára.
 4. Érkezéskor az ügyfél vállalja a felelőséget esedleges kárért, veszteségért, tárgyak megsemmisüléséért, valamint átveszi az objekum tárgyjegyzékét, melyet aláírásával igazol.
  Ekkor fizetendő a letéti összeg 150 €.
 5. A tulajdonos, vagy a gondnok hozzájárulása nélkül a lakás átrendezése nem engedélyezett.
 6. Kulcsok elvesztése esetén, pótlásukkal kapcsolatosan 50 Euro – t számolunk fel az ügyfélnek.
 7. A vendégházak helységeiben, az ügyfelek számára, saját elektromos berendezések  használata nem engedélyezett. Ezek kivételének számítanak egyéb elektromos készülékek, melyek személyes célokra használandók, pl. hajszárító, borotva, stb.
 8. Bármilyen hiba, sérült berendezések vagy eszközök esetén az ügyfél köteles értesíteni a vendégház gondnokát javítás céljából a következő telefonszámon: +421 902 365 555
  Szükség esetén, használja a következő telefonszámokat:
  112 – az általános segélyhívó
  158 – Rendőrség
 9. Alapján a lefoglalt szállás az ingatlan köteles befogadni az ügyfél idején 15.00, de legkésőbb 18,00 óráig – későbbi érkezés csak egyeztetés után a tulajdonos … kell előzetesen értesíteni kell
 10. A fából készült belső terekre szigorú dohányzási tilalom vonatkozik, illetve a faházak környezetében bármilyen nyílt tűz rakása tilos, kivéve az erre kijelölt helyeken és a kandallóban.
 11. A vendégházak saját parkolóval rendelkeznek. A fűre és a járdára parkolni tilos.
 12. Bármilyen hiba vagy probléma felmerülesése esetén, annak  jelentése szükséges az érkezés napján.
 13. Mindegyik kulcs elvesztése esetén 50 € – t számolunk fel.
 14. A távozás napján az ügyfél köteles a konyhai részt eredeti állapotába helyezni, ez azt jelenti: edények elmosása, szárazra törlése, illetve tárolása.
  Távozáskor, az ügyfél köteles az összes saját élelmiszerét a konyhából eltávolítani.
 15. A szolgáltatóval való előzetes megbeszélés alapján, háziállatok elszállásolása lehetséges. Az egyszeri díj 17 EUR. Nem engedélyezett, hogy a háziállatot tulajdonosa őrizetlenül hagyja a házban.
 16. Biztonsági okokból nem célszerű a 10 év alatti gyermeket felnőtt felügyelete nélkül hagyni a faházban.
 17. Az ügyfelek számára nem engedélyezett különböző sporteszközök
  ( pl. sílécek) elhelyezése a faház helységeiben. Sí és egyéb sportfelszerelés raktározása lehetséges, az arra fenntartott másik helyen, a faház bejáratánál.
 18. A faházak beltereiben tilos az utcai cipő viselete, mivel károsíthatja a faborítású padlót és lépcsőt.
 19. Az éjszakai nyugalom, este 22:00 órától másnap reggel 06:00 óráig tart.
 20. Magasabb hőmérséklet esetén a faházak belterében, ajánlott a radiátorokat inkább alacsonyabb fokozatra váltani, mint ablakot  nyitni és kiszellőztetni. Három órás időközönként általában a fűtés szünetel.
 21. Az ügyfél, távozása előtt, köteles az egész faházat átellenőrizni és eredeti állapotában a szolgáltatónak átadni. Valamint, távozáskor az ügyfél kötelességeihez tartozik szintén, a használt ágynemű huzat levétele, a kandalló belseje és a kerti grill kitisztítása, valamint kivinni a szemetet a szeméttároló edénybe, amely a faház előtt van elhelyezve
 22. Az ügyfél, távozáskor átadja a faház szolgáltatójának a teljes leltárkönyvet, továbbá a használt ágyneműket, törölközőket és a ház kulcsait. Ezek átadása, valamint a szolgáltató által is elvégzett ház ellenőrzése után, a kliens visszakapja a 150 € kauciót. Egyéb szolgáltatások igénybevétele esetén, az ügyfél kifizeti a fennmaradó végső összeget.

Arra kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a szállással kapcsolatos házirendet. Ha akad bármi, amivel alapvetően nem értenek egyet, kérjük, konzultáljon velünk. Jogsértés esetén pénzügyi kompenzációra fogunk törekedni!

Minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk!

Lemondási díjak

 • Az érkezés előtt számított 30.dik napig történő lemondás esetén a foglalási díj 30%-át A teljes összeg a tartózkodás
 • 29 – 15 nappal az érkezés előtt történő lemondás esetén a foglalási díj 50%-át A teljes összeg a tartózkodás
 • 14 és 7 nappal az érkezés előtt történő lemondás esetén a foglalásii díj 75%-át A teljes összeg a tartózkodás
 • Kevesebb, mint 7 nappal az érkezés előtt történő lemondás esetén a foglalási díj 100%-át A teljes összeg a tartózkodás